Saturday, 16 June 2012

BUNTU !

Hi kawan kawan yang aku kasihi semua..aku nak bagi tahu niy..aku stress sangat sangat sejak akhir akhir niy..nak tahu tak kenape aku stress?haaaaaaaa..of kos law pasal  belajar membuatkan aku stress yang amat ! aku ingat ke senang jew kan nak masuk belajar..rupe rupe nyer sangat susah..seriously !  aku buntu ! aku tak tahu da nak buat macam ne..aku tak tahu kat mane  hala tuju yang betul betul boley buat aku berjaya..TATI,,POLITEKNIK,,KOLEJ POLY TECH MARA..yang mane aku patot pergi ? ya allah kau bantu law hamba mu yang dalam kesusahan niy..permudahkan law segala urusan ku..hamba mohon ya allah..arrghhhhhhhhhh ! aku betol betol stress..kawan kawan aku yang lain sedap jew kan..semua da pergi belajar..tinggal aku sorang jew belom agi..macam orang gile da duk kat uma niy kos tak tahu nak buat ape..asal malang sangat hidup aku ea ? eeeeeeeee..tak patot aku pikir gitu ..niy semua dugaan yang allah bagi kat aku..aku akan sabar menghadapi nya.. :') aku KUAT ! jyeeeahhhhhhhh..aku akan selasaikan semua masalah aku dengan tenang even banyak sangat masalah datang kat aku ..and to my hubby,,i lebiuuuuuu byy..even kite asyik gado,,sayang ucuuk kat byy tak kan hilang..only you in my heart..trust me ! :')

Tuesday, 8 May 2012

T E K A N G ! ! !

Hmm . . tekang nyer law aku bulan niy . . masalah aku tak penoh nak selesai . . niy tamboh agi nan tak ley UPU!
tak paham betol aku dyer pilih orang gane . . ade orang tu boley 5A pom tak boley upu . . ade orang tu yang boley siket , ,boley plop . . aku betol betol tak paham law . . niy family aku suruh masuk fom6 . . OMG ! aku memang tak suke law . . aku memang tak minat da nak belajo kat skola . . aku nak hidup bebas . . hisssshhhhh . . fom6 betol betol membuat kan aku sedey . . aku tak boley timer law . . ya allah , ,aku harap sangat aku dapat tawaran kat tempat lain . .hamba mohon ya allah . . hari ahad niy da start kene pegi skola . .entah pape kan. . start kan awal awal . . aku tak ready pom lagi . . kalau start bulan 6 boley law . .niy semua peralatan skola aku tak beli pom lagi . .aku betol betol tak ready lagi law . .tekang weyy gini ! k law semua . . bai !