Saturday, 16 June 2012

BUNTU !

Hi kawan kawan yang aku kasihi semua..aku nak bagi tahu niy..aku stress sangat sangat sejak akhir akhir niy..nak tahu tak kenape aku stress?haaaaaaaa..of kos law pasal  belajar membuatkan aku stress yang amat ! aku ingat ke senang jew kan nak masuk belajar..rupe rupe nyer sangat susah..seriously !  aku buntu ! aku tak tahu da nak buat macam ne..aku tak tahu kat mane  hala tuju yang betul betul boley buat aku berjaya..TATI,,POLITEKNIK,,KOLEJ POLY TECH MARA..yang mane aku patot pergi ? ya allah kau bantu law hamba mu yang dalam kesusahan niy..permudahkan law segala urusan ku..hamba mohon ya allah..arrghhhhhhhhhh ! aku betol betol stress..kawan kawan aku yang lain sedap jew kan..semua da pergi belajar..tinggal aku sorang jew belom agi..macam orang gile da duk kat uma niy kos tak tahu nak buat ape..asal malang sangat hidup aku ea ? eeeeeeeee..tak patot aku pikir gitu ..niy semua dugaan yang allah bagi kat aku..aku akan sabar menghadapi nya.. :') aku KUAT ! jyeeeahhhhhhhh..aku akan selasaikan semua masalah aku dengan tenang even banyak sangat masalah datang kat aku ..and to my hubby,,i lebiuuuuuu byy..even kite asyik gado,,sayang ucuuk kat byy tak kan hilang..only you in my heart..trust me ! :')